Naudodami šią funkciją, įpilkite pakankamą vandens kiekį, visiškai uždenkite puodą ir leiskite „Mambo“ veikti 120 °C temperatūros režimu. Virimo laikas priklauso nuo maisto kiekio. Jo metu galite įdėti papildomų produktų. Kiaušiniai, ryžiai, bulvės ir lęšiai gali būti sudėti į puodą nuo virimo pradžios, o makaronai, lapinės daržovės, avinžirniai į jį keliauja jau vandeniui užvirus.
Naudodami šią funkciją, įpilkite pakankamą vandens kiekį, visiškai uždenkite puodą ir leiskite „Mambo“ veikti 120 °C temperatūros režimu. Virimo laikas priklauso nuo maisto kiekio. Jo metu galite įdėti papildomų produktų. Kiaušiniai, ryžiai, bulvės ir lęšiai gali būti sudėti į puodą nuo virimo pradžios, o makaronai, lapinės daržovės, avinžirniai į jį keliauja jau vandeniui užvirus.
200 g makaronų
2 l vandens
1 lauro lapas
Druska
Į puodą supilkite vandenį, nustatykite 110 °C temperatūrą, 6 kaitinimo lygį ir 15 minučių ruošimo laiką. Ruošimo laiką galite koreguoti, atsižvelgdami į makaronų tipą.
Vandeniui užvirus, sudėkite makaronus ir lauro lapą.
Perkoškite išvirtus makaronus per sietelį, leisdami vandeniui nubėgti, ir patiekite ant stalo.
250 g virtų avinžirnių
200 g špinatų
500 ml sultinio
20 ml alyvuogių aliejaus
1⁄2 svogūno
1 bulvė
2 česnako skiltelės
2 virti kiaušiniai
1 šaukštas pomidorų koncentrato
1 arbatinis šaukštelis džiovintos paprikos
1 lauro lapas
Druska
Nulupkite svogūnus ir česnakus, sudėkite į puodą ir 10 sekundžių smulkinkite 5 greičiu.
Sudėkite bulvių gabaliukus ir pomidorų koncentratą, supilkite aliejų ir sultinį, suberkite paprikos miltelius ir įmeskite lauro lapą. Uždarykite dangtį ir maišykite 20 minučių 100 °C temperatūroje, naudodami 6 kaitinimo lygį ir 1 greitį.
Galiausiai sudėkite avinžirnius ir špinatus. Tada virkite 10 minučių 100 °C su įjungtu 6 kaitinimo lygiu ir 1 greičiu.
Pabaigoje sudėkite virtus kiaušinius ir įberkite druskos.
200 g lęšių
400 ml vandens
300 ml vištienos sultinio
100 ml grietinėlės
2 česnako skiltelės
1 morka
1⁄2 svogūno
1 šaukštas Dižono garstyčių
1 arbatinis šaukštelis kario prieskonių mišinio
Druska
Pipirai
Sudėkite į puodą svogūną, česnako skilteles bei ketvirčiais supjaustytas morkas ir 10 sekundžių smulkinkite 5 greičiu.
Sudėkite likusius produktus ir virkite 1 valandą 100 °C temperatūroje, naudodami 6 kaitinimo lygį (maišymo greičio pasirinkti nereikia).
Pabaigoje išmaišykite maistą, palaipsniui didindami greitį iki 6, kol gausite purią smulkios konsistencijos košę.
Patiekalas patiekiamas su kopūstais ir kumpiu.
1 bulvė
2 morkos
1⁄2 cukinijos
1⁄2 svogūno
1,5 l vandens
Nuplautas ir supjaustytas daržoves sudėkite į puodą.
Užpilkite vandeniu ir, nustatę 100 °C temperatūrą bei 6 kaitinimo lygį, su šiek tiek praviru dangčiu be maišymo virkite 25 minutes.
1,5 l vandens
3 kiaušiniai
Supilkite į puodą vandenį ir sudėkite kiaušinius. Nustatę 100 °C temperatūrą ir 6 kaitinimo lygį, be maišymo virkite 13 minučių su šiek tiek praviru dangčiu.
500 g vištienos be kaulų
100 g raudonosios paprikos
100 g žaliosios paprikos
200 g šaldytų žaliųjų žirnelių
50 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 l vištienos sultinio
2 prinokę pomidorai
2 skiltelės česnako
Druska
Sudėkite į puodą ir susmulkinkite česnaką, pomidorus bei paprikas. Tada supjaustykite mėsą (žr. skyrelį „Kapojimas“).
Visus likusius produktus, išskyrus ryžius, sudėkite į puodą ir nustatykite 120 °C temperatūrą.
Vandeniui užvirus, suberkite ryžius, nustatykite 120 °C, 4 kaitinimo lygį ir 15 minučių maisto ruošimo laiką.