hero 1hero 1

Maišymas

hero 1hero 1

Maišymas

Mėgaukitės geriausiais kokteiliais, blynais, plonais prancūziškais blyneliais ir naujai atsiveriančiomis galimybėmis

Mėgaukitės geriausiais kokteiliais, blynais, plonais prancūziškais blyneliais ir naujai atsiveriančiomis galimybėmis

Paruoškite skanius vaisių ar pieno kokteilius, biskvitinę pyrago tešlą, tradicinius blynus ir prancūziškus blynelius, plakite kiaušinius ir atlikite daugybę kitų užduočių. Norėdami išmaišyti skystus produktus, ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę. Kai ruošiate pieno kokteilį su skystomis ir kietomis sudedamosiomis dalimis (šokoladu, riešutais ir pan.), pirmiausiai susmulkinkite kietus produktus, naudodami 5 greitį. Smulkinant labai kietą maistą arba tada, kai jūs norite jį paversti smulkia pudra, į pagalbą ateina 10 greitis ir „Turbo“ režimas. Susmulkinę kietus produktus, uždėkite drugelio formos šluoteles, supilkite skysčius ir plakite recepte nurodytu greičiu. Vienam kiaušiniui 3 greičiu suplakti reikia 30 sekundžių. Plakdami daugiau kiaušinių, šį laiką dauginkite iš jų skaičiaus. Didžiausias šios funkcijos metu maišomų ingredientų kiekis gali siekti 1,5 litro.

Paruoškite skanius vaisių ar pieno kokteilius, biskvitinę pyrago tešlą, tradicinius blynus ir prancūziškus blynelius, plakite kiaušinius ir atlikite daugybę kitų užduočių. Norėdami išmaišyti skystus produktus, ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę. Kai ruošiate pieno kokteilį su skystomis ir kietomis sudedamosiomis dalimis (šokoladu, riešutais ir pan.), pirmiausiai susmulkinkite kietus produktus, naudodami 5 greitį. Smulkinant labai kietą maistą arba tada, kai jūs norite jį paversti smulkia pudra, į pagalbą ateina 10 greitis ir „Turbo“ režimas. Susmulkinę kietus produktus, uždėkite drugelio formos šluoteles, supilkite skysčius ir plakite recepte nurodytu greičiu. Vienam kiaušiniui 3 greičiu suplakti reikia 30 sekundžių. Plakdami daugiau kiaušinių, šį laiką dauginkite iš jų skaičiaus. Didžiausias šios funkcijos metu maišomų ingredientų kiekis gali siekti 1,5 litro.

 –

 5 min.

 1

Plakti kiaušiniai

SUDĖTIS:

6 kiaušiniai

PARUOŠIMAS:
  1. Įmuškite kiaušinius į puodą, uždėkite ant ašmenų drugelio formos šluotelę ir plakite 3 minutes, naudodami 3 greitį.

maisymas 3

 8

 45 min.

 1

Blynų tešla

SUDĖTIS:

250 g smulkiai maltų kvietinių miltų
500 ml pieno
2 kiaušiniai
1 šaukštas pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Sviestas (keptuvei ištepti)

PARUOŠIMAS:
  1. Visus produktus sudėkite į puodą ir plakite 20 sekundžių 3 greičiu.

  2. Prieš naudodami tešlą, palikite ją pastovėti bent 30 minučių.

maisymas 3

 –

 90 min.

 2

Citrininis biskvitas

SUDĖTIS:

500 g cukraus
500 g miltų
250 ml pieno
250 ml saulėgrąžų aliejaus
6 kiaušiniai
14 g sausų mielių
1 citrinos žievelė
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMAS:
  1. Suberkite į puodą cukrų ir įtarkuokite citrinos žievelę, tada nustatykite 9 greitį ir pasirinkite 30 sekundžių laiką. Patikrinkite gautą rezultatą. Jeigu jis yra nepakankamai išmaišytas, pratęskite maišymą papildomu 30 sekundžių ciklu.

  2. Ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę ir supilkite saulėgrąžų aliejų, kiaušinius, citrinos sultis, pieną ir miltus su mielėmis. Maišykite 1 minutę 4 greičiu. Prie puodo kraštų prilipusią tešlą nustumkite žemyn mentele ir papildomai maišykite kelias sekundes.

  3. Supilkite išmaišytą tešlą į sviestu išteptą kepimo formą. Kepkite 35 minutes 180 °C temperatūroje.

maisymas 3

 2

 15 min.

 1

Citrinų kremas

SUDĖTIS:

160 g cukraus
60 g sviesto
2 citrinų žievelė (be baltos odelės)
2 citrinų sultys (be kauliukų)
2 kiaušiniai

PARUOŠIMAS:
  1. Supilkite į puodą cukrų ir permalkite jį į cukraus pudrą (žr. skyrelį „Smulkusis malimas“).

  2. Tada įberkite citrinos žievelės tarkį ir viską maišykite 15 sekundžių 9 greičiu.

  3. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir supilkite abiejų citrinų sultis. Maišykite 2 greičiu 1 minutę.

  4. Pridėkite kiaušinius, tada maišykite 4 greičiu 10 sekundžių.

  5. Gautą mišinį virkite 7 minutes 80 °C temperatūroje, pasirinkdami 3 kaitinimo lygį ir 5 maišymo greitį.

maisymas 3

 4

 10 min.

 1

Pieno kokteilis su braškėmis ir bananais

SUDĖTIS:

200 g bananų
200 g braškių
100 g cukraus
0,5 l pieno
200 g natūralaus arba bananų jogurto

PARUOŠIMAS:
  1. Nuplaukite braškes ir pašalinkite stiebelius su lapais. Uogas, bananus, jogurtą ir cukrų sudėkite į puodą.

  2. Maišykite produktus 3 minutes 5 greičiu, palaipsniui jį didindami iki 10 greičio.

  3. Tada 3 minutėms nustatykite 3 greitį ir maišymo metu pro dangtį supilkite pieną.

maisymas 3
index 4

Visi receptai

Visi receptai

  Plakti kiaušiniai
  Blynų tešla
  Citrininis biskvitas
  Citrinų kremas
  Pieno kokteilis
  Plakta grietinėlė
  Šveicariškas morengas
  Zefyras
  Biskvitas
  Sūrio apkepas
  Daržovių pjaustymas
  Pluoštinių daržovių pjaustymas
  Vaisių pjaustymas
  Smulkių daržovių pjaustymas
  Juoduojančių vaisių pjaustymas
  Daržovių smulkinimas
  Česnako ir petražolių užpilas
  Malta mėsa
  Ledo smulkinimas
  Meksikietiškos salotos
  Humusas
  Gvakamolė
  Gaspačo (šalta sriuba)
  Achoblanko (šalta sriuba)
  Naminiai maltinukai
  Lęšiai su kumpiu
  Pomidorų troškinys
  Ryžiai sultinyje su vištiena
  Ispaniška nuga
  Varškės pyragas
  Kiaušinienė su čioriso dešra
  Angliškas citrininis kremas
  Krembriulė
  Pesto varškės pyragas
  Ispaniškas užkandis „titaina“
  Bulvių košė
  Maltos kavos pupelės
  Avinžirnių miltai
  Lęšių miltai
  Maltos sezamo sėklos
  Riešutų sviestas
  Cukraus pudra
  Apelsininis cukrus 
  Malti džiūvėsėliai
  Maltas sūris
  Prieskonių mišinys
  Picos tešla
  Maltas sūris
  Picos tešla per 1 minutę
  Ispaniškos duonos tešla
  Kepinių tešla
  Greita kepinių tešla
  Garstyčių padažas
  Bruknių padažas
  Majonezas
  Ispaniškas aioli padažas
  Tartaro padažas
  Aliejuje konservuoti česnakai
  Konservuoti apelsinai
  Artišokai aliejuje
  Konservuota žuvis
  Sardinės marinato padaže
  Vištienos krūtinėlė
  Benedikto kiaušiniai
  Ilgai virta jautiena
  Kriaušės vyne
  Midijos garuose
  Garuose virtos daržovės
  Garuose virta žuvis
  Karamelinis pudingas
  Pudingas
  Virti makaronai
  Avinžirnių troškinys
  Lęšių košė
  Virtos daržovės
  Virti kiaušiniai
  Vištienos sultinys su ryžiais
  Kreminė porų sriuba
  Bolonijos padažas
  Jautienos troškinys
  Kalmarai savo rašale
  Troškintos žuvies sriuba
  Pomidorų padažas
  Bešamelio padažas
  Plikytas kremas
  Ryžių pudingas
  Vytinto kumpio drožlės
  Smulkintas kietasis sūris
  Riešutai pyragaičiams
  Šokolado milteliai
  Džiovintų grybų milteliai
  Birūs ryžiai
  Lipnūs ryžiai su vištiena
  Rizotas
  Ispaniška košė
  Riochos bulvės
  Žirnių košė
  Svogūnų sriuba
  Mėlynojo sūrio padažas
  Sviestinė bandelė
  Empanados tešla
  Amerikietiški blyneliai
  Kondensuoto pieno pudingas
  Pudingas
  Išplakti kiaušiniai
  Tarkuoti pomidorai
  Malti džiūvėsėliai
  Tarkuotas sūris
index 3index 3