Paruoškite skanius vaisių ar pieno kokteilius, biskvitinę pyrago tešlą, tradicinius blynus ir prancūziškus blynelius, plakite kiaušinius ir atlikite daugybę kitų užduočių. Norėdami išmaišyti skystus produktus, ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę. Kai ruošiate pieno kokteilį su skystomis ir kietomis sudedamosiomis dalimis (šokoladu, riešutais ir pan.), pirmiausiai susmulkinkite kietus produktus, naudodami 5 greitį. Smulkinant labai kietą maistą arba tada, kai jūs norite jį paversti smulkia pudra, į pagalbą ateina 10 greitis ir „Turbo“ režimas. Susmulkinę kietus produktus, uždėkite drugelio formos šluoteles, supilkite skysčius ir plakite recepte nurodytu greičiu. Vienam kiaušiniui 3 greičiu suplakti reikia 30 sekundžių. Plakdami daugiau kiaušinių, šį laiką dauginkite iš jų skaičiaus. Didžiausias šios funkcijos metu maišomų ingredientų kiekis gali siekti 1,5 litro.
Paruoškite skanius vaisių ar pieno kokteilius, biskvitinę pyrago tešlą, tradicinius blynus ir prancūziškus blynelius, plakite kiaušinius ir atlikite daugybę kitų užduočių. Norėdami išmaišyti skystus produktus, ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę. Kai ruošiate pieno kokteilį su skystomis ir kietomis sudedamosiomis dalimis (šokoladu, riešutais ir pan.), pirmiausiai susmulkinkite kietus produktus, naudodami 5 greitį. Smulkinant labai kietą maistą arba tada, kai jūs norite jį paversti smulkia pudra, į pagalbą ateina 10 greitis ir „Turbo“ režimas. Susmulkinę kietus produktus, uždėkite drugelio formos šluoteles, supilkite skysčius ir plakite recepte nurodytu greičiu. Vienam kiaušiniui 3 greičiu suplakti reikia 30 sekundžių. Plakdami daugiau kiaušinių, šį laiką dauginkite iš jų skaičiaus. Didžiausias šios funkcijos metu maišomų ingredientų kiekis gali siekti 1,5 litro.
6 kiaušiniai
Įmuškite kiaušinius į puodą, uždėkite ant ašmenų drugelio formos šluotelę ir plakite 3 minutes, naudodami 3 greitį.
250 g smulkiai maltų kvietinių miltų
500 ml pieno
2 kiaušiniai
1 šaukštas pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Sviestas (keptuvei ištepti)
Visus produktus sudėkite į puodą ir plakite 20 sekundžių 3 greičiu.
Prieš naudodami tešlą, palikite ją pastovėti bent 30 minučių.
500 g cukraus
500 g miltų
250 ml pieno
250 ml saulėgrąžų aliejaus
6 kiaušiniai
14 g sausų mielių
1 citrinos žievelė
1 žiupsnelis druskos
Suberkite į puodą cukrų ir įtarkuokite citrinos žievelę, tada nustatykite 9 greitį ir pasirinkite 30 sekundžių laiką. Patikrinkite gautą rezultatą. Jeigu jis yra nepakankamai išmaišytas, pratęskite maišymą papildomu 30 sekundžių ciklu.
Ant ašmenų uždėkite drugelio formos šluotelę ir supilkite saulėgrąžų aliejų, kiaušinius, citrinos sultis, pieną ir miltus su mielėmis. Maišykite 1 minutę 4 greičiu. Prie puodo kraštų prilipusią tešlą nustumkite žemyn mentele ir papildomai maišykite kelias sekundes.
Supilkite išmaišytą tešlą į sviestu išteptą kepimo formą. Kepkite 35 minutes 180 °C temperatūroje.
160 g cukraus
60 g sviesto
2 citrinų žievelė (be baltos odelės)
2 citrinų sultys (be kauliukų)
2 kiaušiniai
Supilkite į puodą cukrų ir permalkite jį į cukraus pudrą (žr. skyrelį „Smulkusis malimas“).
Tada įberkite citrinos žievelės tarkį ir viską maišykite 15 sekundžių 9 greičiu.
Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir supilkite abiejų citrinų sultis. Maišykite 2 greičiu 1 minutę.
Pridėkite kiaušinius, tada maišykite 4 greičiu 10 sekundžių.
Gautą mišinį virkite 7 minutes 80 °C temperatūroje, pasirinkdami 3 kaitinimo lygį ir 5 maišymo greitį.
200 g bananų
200 g braškių
100 g cukraus
0,5 l pieno
200 g natūralaus arba bananų jogurto
Nuplaukite braškes ir pašalinkite stiebelius su lapais. Uogas, bananus, jogurtą ir cukrų sudėkite į puodą.
Maišykite produktus 3 minutes 5 greičiu, palaipsniui jį didindami iki 10 greičio.
Tada 3 minutėms nustatykite 3 greitį ir maišymo metu pro dangtį supilkite pieną.