hero 1hero 1

Išmaišymas

hero 1hero 1

Išmaišymas

Užtikrina tolygų šildymą ir profesionalią tekstūrą

Užtikrina tolygų šildymą ir profesionalią tekstūrą

„Mambo“ virimo metu kruopščiai išmaišo maistą, kad galėtumėte mėgautis nuostabiu rizotu, makaronų salotomis ir kiaušinienėmis. Priklausomai nuo patiekalo sudedamųjų dalių savybių, išmaišymui galite naudoti drugelio formos šluotelę arba apsieiti be jos. Išmaišymo sparta neturi viršyti 3 greičio. Išmaišymo trukmę įtakoja maisto produktų kiekis ir rezultatas, kurį norite pasiekti, ruošdami konkretų receptą.

„Mambo“ virimo metu kruopščiai išmaišo maistą, kad galėtumėte mėgautis nuostabiu rizotu, makaronų salotomis ir kiaušinienėmis. Priklausomai nuo patiekalo sudedamųjų dalių savybių, išmaišymui galite naudoti drugelio formos šluotelę arba apsieiti be jos. Išmaišymo sparta neturi viršyti 3 greičio. Išmaišymo trukmę įtakoja maisto produktų kiekis ir rezultatas, kurį norite pasiekti, ruošdami konkretų receptą.

 2

 15 min.

 1

Plakta kiaušinienė su čioriso dešra

SUDĖTIS:

150 g čioriso dešros
50 ml grietinėlės
4 kiaušiniai
Druska
Alyvuogių aliejus

PARUOŠIMAS:
  1. Supjaustykite dešrą griežinėliais ir sudėję į puodą įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Nustatykite 100 °C temperatūrą ir 1 greitį ir 5 minutėms.

  2. Supilkite suplaktus kiaušinius, grietinėlę ir įberkite žiupsnelį druskos. Maišykite 2 greičiu 2 minutes 100 °C temperatūroje.

maisymas 3

 –

 20 min.

 1

Angliškas citrininis kremas

SUDĖTIS:

SUDĖTIS:
60 g cukraus pudros
60 g sviesto
10 g kukurūzų miltų
70 g kiaušinio baltymų
130 g kiaušinio trynių
140 ml šviežių citrinų sulčių

PARUOŠIMAS:
  1. Į puodą sudėkite cukrų, kambario temperatūros sviestą ir supilkite citrinos sultis. Maišykite 1 minutę 2 greičiu.

  2. Pridėję kiaušinio baltymus, trynius ir kukurūzų miltus, nustatykite 80 °C temperatūrą, 3 kaitinimo lygį, 2 greitį ir maišykite 15 minučių.

  3. Išimkite mišinį iš puodo ir leiskite jam atvėsti šaldytuve.

maisymas 3

 4

 20 min.

 1

Krembriulė

SUDĖTIS:

50 g cukraus
20 g kukurūzų miltų
0.5 l pieno
3 kiaušinio tryniai
1 cinamono lazdelė
Citrinos žievelė
Cukrus (karamelizavimui)

PARUOŠIMAS:
  1. Į puodą supilkite pieną, cinamoną ir citrinos žievelės tarkį.

  2. Nustatykite 80 °C temperatūrą ir maišykite 10 minučių 1 greičiu.

  3. Nukoškite pieną ir vėl supilkite į puodą.

  4. Sudėkite likusius produktus ir maišykite 70 °C temperatūroje, pasirinkę 4 kaitinimo lygį ir 3 greitį, kol kremas sutirštės.

  5. Perpilkite kremą į kitą puodą ir, uždengę permatoma plėvele, padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

  6. Paviršių pabarstykite cukrumi ir jį karamelizuokite virtuviniu degikliu.

maisymas 3

 8

 30 min.

 2

Pesto varškės pyragas 

SUDĖTIS:

300 g varškės kremo
100 g pesto padažo
150 ml grietinėlės
4 želatinos lapeliai
Druska
Pipirai
Vynuoginiai pomidorai (dekoravimui)

PARUOŠIMAS:
  1. 2 minutes maišykite krekerių trupinius ir sviestą, naudodami 4 greitį. Gautą bazės mišinį supilkite į formą.

  2. Į puodą supilkite grietinėlę ir 2 minutes kaitinkite 90 °C temperatūroje.

  3. Pridėkite išmirkytus želatinos lapelius. Maišykite 2 minutes 2 greičiu, kol visiškai ištirps.

  4. Pridėkite varškės kremą ir pesto padažą. Maišykite 3 greičiu, kol pasieksite vienalytę konsistenciją.

  5. Supilkite į formą ir leiskite mišiniui atvėsti šaldytuve ne mažiau nei 4 valandas.

  6. Pyragą galima dekoruoti vynuoginių pomidorų puselėmis, riešutais ir aguonų grūdeliais.

maisymas 3

 4

 60 min.

 1

Ispaniškas užkandis „titaina“

SUDĖTIS:

100 g tuno
500 g pjaustytų pomidorų
50 g raudonosios paprikos
50 g žaliosios paprikos
20 g kedro riešutų
40 ml alyvuogių aliejaus
2 česnako skiltelės
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 šaukštai cukraus

PARUOŠIMAS:
  1. Nuplaukite ir į ketvirčius supjaustykite paprikas. Sudėkite jas į puodą, įpilkite aliejaus ir, pridėję česnako skilteles, smulkinkite 10 sekundžių 5 greičiu.

  2. Sudėkite likusius produktus. Pasirinkite 100 °C temperatūrą 3 kaitinimo lygį, 2 greitį ir 30 minučių ruošimo laiką.

  3. Leiskite užkandžiui atvėsti, ir galite patiekti ant stalo.

maisymas 3

 4

 45 min.

 1

Bulvių košė

SUDĖTIS:

500 g bulvių
50 g sviesto
200 ml pieno
125 ml vandens
Druska
Pipirai

PARUOŠIMAS:
  1. Nulupkite ir į ketvirčius supjaustykite bulves. Sudėkite į puodą su pienu ir vandeniu. Tada įberkite žiupsnelį druskos ir su atviru matavimo indu 20 minučių 2 greičiu maišykite 100 °C temperatūroje.

  2. Pasibaigus programai, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų, pasirinkite 6 greitį. Maišykite tol, kol pasieksite reikiamą košės konsistenciją.

maisymas 3
index 4

Visi receptai

Visi receptai

  Plakti kiaušiniai
  Blynų tešla
  Citrininis biskvitas
  Citrinų kremas
  Pieno kokteilis
  Plakta grietinėlė
  Šveicariškas morengas
  Zefyras
  Biskvitas
  Sūrio apkepas
  Daržovių pjaustymas
  Pluoštinių daržovių pjaustymas
  Vaisių pjaustymas
  Smulkių daržovių pjaustymas
  Juoduojančių vaisių pjaustymas
  Daržovių smulkinimas
  Česnako ir petražolių užpilas
  Malta mėsa
  Ledo smulkinimas
  Meksikietiškos salotos
  Humusas
  Gvakamolė
  Gaspačo (šalta sriuba)
  Achoblanko (šalta sriuba)
  Naminiai maltinukai
  Lęšiai su kumpiu
  Pomidorų troškinys
  Ryžiai sultinyje su vištiena
  Ispaniška nuga
  Varškės pyragas
  Kiaušinienė su čioriso dešra
  Angliškas citrininis kremas
  Krembriulė
  Pesto varškės pyragas
  Ispaniškas užkandis „titaina“
  Bulvių košė
  Maltos kavos pupelės
  Avinžirnių miltai
  Lęšių miltai
  Maltos sezamo sėklos
  Riešutų sviestas
  Cukraus pudra
  Apelsininis cukrus 
  Malti džiūvėsėliai
  Maltas sūris
  Prieskonių mišinys
  Picos tešla
  Maltas sūris
  Picos tešla per 1 minutę
  Ispaniškos duonos tešla
  Kepinių tešla
  Greita kepinių tešla
  Garstyčių padažas
  Bruknių padažas
  Majonezas
  Ispaniškas aioli padažas
  Tartaro padažas
  Aliejuje konservuoti česnakai
  Konservuoti apelsinai
  Artišokai aliejuje
  Konservuota žuvis
  Sardinės marinato padaže
  Vištienos krūtinėlė
  Benedikto kiaušiniai
  Ilgai virta jautiena
  Kriaušės vyne
  Midijos garuose
  Garuose virtos daržovės
  Garuose virta žuvis
  Karamelinis pudingas
  Pudingas
  Virti makaronai
  Avinžirnių troškinys
  Lęšių košė
  Virtos daržovės
  Virti kiaušiniai
  Vištienos sultinys su ryžiais
  Kreminė porų sriuba
  Bolonijos padažas
  Jautienos troškinys
  Kalmarai savo rašale
  Troškintos žuvies sriuba
  Pomidorų padažas
  Bešamelio padažas
  Plikytas kremas
  Ryžių pudingas
  Vytinto kumpio drožlės
  Smulkintas kietasis sūris
  Riešutai pyragaičiams
  Šokolado milteliai
  Džiovintų grybų milteliai
  Birūs ryžiai
  Lipnūs ryžiai su vištiena
  Rizotas
  Ispaniška košė
  Riochos bulvės
  Žirnių košė
  Svogūnų sriuba
  Mėlynojo sūrio padažas
  Sviestinė bandelė
  Empanados tešla
  Amerikietiški blyneliai
  Kondensuoto pieno pudingas
  Pudingas
  Išplakti kiaušiniai
  Tarkuoti pomidorai
  Malti džiūvėsėliai
  Tarkuotas sūris
index 3index 3